Adevărul Despre Problemele De Familie Ale Lui Cabral. Luana, Mama Fiicei Sale, Reacționează Dur: ”Să Fim Lăsate Naibii În Pace

Cabral este foarte fericit că va deveni tătic pentru a treia oară.

Soția lui, Andreea Ibacka, va naște în această toamnă. Bucuria prezentatorului TV a fost însă umbrită de o ceartă cu fiica lui Inoke, din căsătoria anterioară.

Cabral și fiica lui adolescentă nu își mai vorbesc

Cabral a mărturisit că trece printr-o perioadă mai dificilă cu fiica sa Inoke, din căsnicia cu Luana Mitran. Soțul Andreei Ibacka nu a dorit să dea însă prea multe detalii despre motivul pentru care adolescenta nu mai vrea să vorbească cu el.

„Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat.

Este perioada aceea dificilă din viața unei femei”, a povestit Cabral la Vorbeşte Lumea, unde a dat detalii despre cea de-a doua sarcină a Andreei Ibacka.

Luana, fosta soție a lui Cabral, reacție dură după mărturisirea prezentatorului TV
Imediat după ce Cabral a făcut această dezvăluire, toată lumea s-a întrebat oare ce s-a întâmplat între cei doi, mai ales că mereu au fost foarte apropiați.

Luana, fosta soție a prezentatorului TV, a fost contactată de reporterii Playtech, pentru a afla ce se întâmplă, de fapt, între Cabral și fiica lor.

Jurnalista a avut însă o reacție foarte dură și a declarat că fiica ei se pregătește pentru examenul de Bacalaureat și are nevoie de liniște în această perioadă.

De asemenea, Luana a precizat că Inoke nu își dorește să apară în presă, iar tatăl său știe acest lucru. Totodată, fosta soție a lui Cabral a spus că va da mai multe detalii în luna august în privința acestui subiect atât de sensibil

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *