Compania Eko Group își mută sediul administrativ în EkoGroup Vila, strada Polonă nr.19, sector 1

Începând cu data de 06.06.2024, Eko Group, lider în domeniul publicității și marketingului digital, își mută sediul administrativ în noua locație, EkoGroup Vila, situată pe strada Polonă nr.19, sector 1. Această mutare marchează un nou capitol în istoria companiei, aducând o serie de beneficii și oportunități pentru clienții și partenerii săi.

O Locație Istorică și Eleganță Modernă

EkoGroup Vila, cunoscută anterior sub numele de Casa Tătărăscu și Heritage, este o clădire cu o bogată istorie și arhitectură impresionantă. Construită în anii ’30, vila îmbină stilul neoflorentin cu elemente neoromânești, oferind un cadru elegant și rafinat pentru activitățile de afaceri.

Transformarea în Sediu Corporate Boutique

Noua destinație a EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un spațiu dedicat evenimentelor corporate de lux. Companiile sunt invitate să organizeze evenimente într-un cadru elegant, beneficiind de facilități moderne și servicii de top oferite de Eko Group.

Serviciile Eko Group

Eko Group se mândrește cu o gamă largă de servicii care răspund nevoilor variate ale clienților săi. Printre acestea se numără:

  • Rețea Digitală DOOH (indoor): Promovare pe display-urile și totemurile digitale din rețeaua Eko Group, situate în peste 100 de locații premium.
  • Generare de LEAD-uri cu AI: Utilizarea inteligenței artificiale pentru a genera lead-uri pentru diverse tipuri de afaceri.
  • Marketing Politic: Strategii de marketing specializate pentru campanii politice.
  • Promovare Presă (PR): Servicii de relații publice și apariții în presă, optimizate pentru SEO pentru a crește vizibilitatea afacerilor.
  • Închiriere Totemuri 4K: Soluții de publicitate prin închirierea de totemuri 4K pentru vizibilitate maximă.
  • Steaguri Direcționale: Publicitate prin steaguri direcționale care ajută la creșterea vizibilității brandurilor în locații strategice.

Facilități și Beneficii ale EkoGroup Vila

Un Cadru Elegant pentru Evenimente Corporate

EkoGroup Vila oferă un cadru deosebit pentru organizarea de evenimente corporate, întâlniri de afaceri, conferințe și seminarii. Cu o atenție deosebită la detalii, fiecare eveniment organizat aici va beneficia de eleganța și rafinamentul specific vilei.

Facilități Moderne într-o Locație Istorică

Deși păstrează farmecul istoric, EkoGroup Vila este echipată cu facilități moderne care asigură confortul și eficiența necesară pentru activitățile de afaceri. Sălile de conferințe sunt dotate cu echipamente audio-vizuale de ultimă generație, iar spațiile de întâlniri sunt amenajate pentru a oferi un mediu profesional și confortabil.

Importanța Mutării la EkoGroup Vila

O Nouă Etapă pentru Eko Group

Mutarea în EkoGroup Vila reprezintă o nouă etapă pentru Eko Group, reflectând angajamentul companiei de a oferi servicii de calitate într-un cadru de excepție. Această schimbare nu doar că îmbunătățește condițiile de muncă pentru angajați, dar și întărește imaginea companiei în fața clienților și partenerilor săi.

Locația Ideală pentru Dezvoltarea Afacerilor

Situată pe strada Polonă nr.19, sector 1, EkoGroup Vila este amplasată într-o zonă centrală, accesibilă și prestigioasă, ideală pentru dezvoltarea afacerilor. Proximitatea față de alte instituții importante și facilitățile de transport asigură un acces ușor pentru toți vizitatorii.

Evenimente Corporate de Lux la EkoGroup Vila

Invităm Companiile să Țină Evenimente de Lux

Eko Group invită companiile să își organizeze evenimentele corporate de lux la EkoGroup Vila. Cu un spațiu elegant și facilități de top, fiecare eveniment organizat aici va lăsa o impresie de durată. Vizitați https://ekogroup-vila.ro/ pentru mai multe informații și rezervări.

WhatsApp Image 2022 12 08 at 10.57.40 1

Pentru a organiza evenimente corporate de neuitat într-un cadru de lux, vă invităm să descoperiți facilitățile oferite de EkoGroup Vila. Accesați https://ekogroup.ro/ și https://ekogroup-vila.ro/ pentru a afla mai multe detalii și pentru a face o rezervare.

Mutarea sediului administrativ al companiei Eko Group în EkoGroup Vila, strada Polonă nr.19, sector 1, marchează un nou început pentru această companie de top în domeniul publicității și marketingului digital. Cu facilități moderne, un cadru elegant și servicii de înaltă calitate, EkoGroup Vila este locația ideală pentru evenimente corporate de lux. Invitați-vă partenerii și clienții să experimenteze rafinamentul și profesionalismul oferit de Eko Group.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de Eko Group și despre EkoGroup Vila, vizitați https://ekogroup.ro/ și https://ekogroup-vila.ro/.

Articole Recente