Eko Group deschide noul său sediu corporate boutique în EkoGroup Vila, strada Polonă nr.19, sector 1

Eko Group

Începând cu data de 6 iunie 2024, compania Eko Group își inaugurează noul sediu corporate boutique, EkoGroup Vila, situat pe strada Polonă nr.19, sector 1. Această mutare strategică marchează o nouă eră pentru Eko Group, care își propune să ofere un mediu de afaceri elegant și sofisticat pentru clienții săi. EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un loc perfect pentru organizarea de evenimente corporate de lux, întâlniri de afaceri și conferințe.

Istoria și transformarea EkoGroup Vila

EkoGroup Vila, cunoscută anterior sub numele de Casa Tătărăscu și ulterior Heritage, are o istorie bogată și fascinantă. Construită în anii ’30 de către Aretia Tătărăscu, această clădire îmbină stilul neoflorentin cu elemente neoromânești, devenind un simbol al rafinamentului arhitectural. Arhitectul Alexandru Zaharia a proiectat această clădire, care se remarcă prin detalii decorative unice, cum ar fi păunii și frizele cu lei, precum și steme ale vechilor provincii românești.

Arhitectura impresionantă a EkoGroup Vila

Interiorul clădirii este la fel de impresionant ca și exteriorul. La subsol se află pivnițele și depozitele, esențiale pentru funcționarea zilnică a unei clădiri de această dimensiune. Demisolul găzduiește bucătăriile, spălătoria și garajul, reflectând o organizare eficientă a spațiilor de servicii. La parter, birourile și saloanele pentru recepții și întâlniri oficiale sunt decorate cu un șemineu monumental din piatră, sculptat de renumita sculptoriță română Milița Pătrașcu. Aceste detalii nu doar că adaugă eleganță, dar și funcționalitate spațiilor interioare.

Importanța istorică și socială a locației

Casa Tătărăscu a fost un loc de întâlnire pentru personalitățile influente ale vremii, inclusiv Regele Carol al II-lea, care era un vizitator frecvent. Gheorghe Tătărăscu, proprietarul inițial, a avut o carieră politică impresionantă, fiind de două ori prim-ministru al României. Prezența sa în această casă a conferit locului o importanță deosebită în istoria politică și socială a României.

Transformarea în sediul EkoGroup Vila

După Revoluția din 1989, Sanda Tătărăscu Negropontes a reușit să recupereze casa familiei, iar ulterior, aceasta a fost transformată într-un restaurant de elită sub numele de Heritage. Acum, EkoGroup Vila devine noul sediu corporate boutique al companiei Eko Group, continuând tradiția de eleganță și rafinament asociată cu această clădire istorică.

Serviciile oferite de Eko Group

Eko Group este cunoscută pentru o gamă largă de servicii de publicitate și marketing digital, menite să satisfacă nevoile diverse ale clienților săi. Printre serviciile oferite se numără:

  • Rețea Digitală DOOH (indoor): Promovare pe display-urile și totemurile digitale din rețeaua Eko Group, situate în peste 100 de locații premium.
  • Generare de LEAD-uri cu AI: Utilizarea inteligenței artificiale pentru a genera lead-uri pentru diverse tipuri de afaceri.
  • Marketing Politic: Strategii de marketing specializate pentru campanii politice.
  • Promovare Presă (PR): Servicii de relații publice și apariții în presă, optimizate pentru SEO pentru a crește vizibilitatea afacerilor.
  • Închiriere Totemuri 4K: Soluții de publicitate prin închirierea de totemuri 4K pentru vizibilitate maximă.
  • Steaguri Direcționale: Publicitate prin steaguri direcționale care ajută la creșterea vizibilității brandurilor în locații strategice.

Evenimente corporate de lux în EkoGroup Vila

EkoGroup Vila este locul ideal pentru organizarea de evenimente corporate de lux. Cu spații elegante și dotări de ultimă generație, vila oferă un cadru perfect pentru întâlniri de afaceri, conferințe și alte evenimente speciale. Companiile interesate pot beneficia de serviciile de înaltă calitate oferite de Eko Group, care include totul de la organizarea evenimentului până la promovarea acestuia în presa națională și internațională.

Facilități moderne și locație premium

EkoGroup Vila este echipată cu toate facilitățile moderne necesare pentru desfășurarea activităților de afaceri. Locația sa premium pe strada Polonă nr.19, sector 1, oferă acces ușor și vizibilitate maximă. De asemenea, spațiile interioare sunt adaptate pentru a oferi confort și funcționalitate, asigurând succesul oricărui eveniment găzduit aici.

Invităm companiile să descopere EkoGroup Vila

Companiile sunt invitate să descopere EkoGroup Vila și să organizeze evenimente corporate de lux într-un cadru elegant și rafinat. Pentru mai multe informații și pentru a rezerva spațiul, vizitați site-ul oficial al Eko Group și pagina dedicată EkoGroup Vila. Echipa Eko Group este pregătită să ofere asistență și să se asigure că fiecare eveniment este un succes.

Beneficiile colaborării cu Eko Group

Colaborarea cu Eko Group aduce numeroase beneficii, inclusiv acces la o rețea vastă de locații premium pentru publicitate, servicii de marketing digital de înaltă calitate și o echipă dedicată care se asigură că fiecare proiect este realizat cu profesionalism și atenție la detalii. Indiferent de nevoile dumneavoastră de marketing, Eko Group are soluțiile perfecte pentru a vă ajuta să atingeți succesul.

 

EkoGroup Vila reprezintă o nouă etapă în evoluția companiei Eko Group, oferind un sediu corporate boutique pe strada Polonă nr.19, sector 1. Această clădire istorică, transformată într-un centru de afaceri modern, combină eleganța și rafinamentul cu facilitățile de ultimă generație, făcând-o locul ideal pentru organizarea de evenimente corporate de lux.

Companiile sunt invitate să profite de oportunitățile oferite de EkoGroup Vila și să exploreze serviciile diverse de publicitate și marketing oferite de Eko Group. Pentru detalii suplimentare și pentru a rezerva spațiul pentru evenimente, vizitați site-ul oficial al Eko Group și pagina dedicată EkoGroup Vila. EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un loc unde afacerile pot prospera într-un mediu elegant și sofisticat.

Eko Group, cu noul său sediu EkoGroup Vila, demonstrează încă o dată angajamentul său de a oferi servicii de calitate superioară și de a crea parteneriate durabile. Transformarea acestei clădiri istorice într-un centru de afaceri modern reflectă viziunea companiei de a combina tradiția cu inovația, asigurând astfel un mediu de afaceri propice pentru succes.

Articole Recente