EkoGroup Vila devine noul hub de afaceri al Eko Group pe strada Polonă nr.19, sector 1

EkoGroup Vila

O locație de prestigiu pentru afaceri de succes

Începând cu data de 06.06.2024, clădirea cunoscută anterior drept casa Tătărăscu și restaurantul Heritage se transformă în EkoGroup Vila, noul sediu administrativ și corporate boutique al companiei Eko Group. Situată pe strada Polonă nr.19, sector 1, această vilă deosebită devine acum un hub modern pentru afaceri, oferind un cadru elegant și sofisticat pentru diverse activități corporate.

O istorie bogată și o nouă eră

Casa Tătărăscu a fost construită în anii ’30 de către Aretia Tătărăscu și proiectată de arhitectul Alexandru Zaharia. De-a lungul timpului, clădirea a servit ca reședință pentru personalități marcante și a fost un simbol al eleganței arhitecturale în București. După confiscarea sa în perioada comunistă și recuperarea ulterioară de către familia Tătărăscu, casa a fost transformată în restaurantul Heritage, oferind o experiență gastronomică de top.

Transformarea în EkoGroup Vila

Astăzi, EkoGroup Vila aduce un nou capitol în istoria acestei clădiri emblematice. Eko Group, cunoscut pentru serviciile sale de publicitate și marketing digital, și-a stabilit aici noul sediu administrativ și corporate boutique. EkoGroup Vila oferă un spațiu perfect pentru întâlniri de afaceri, evenimente corporate și activități de networking, menținând în același timp atmosfera de rafinament și eleganță.

Serviciile oferite de Eko Group

Eko Group este o companie de renume în domeniul publicității și marketingului digital, oferind o gamă variată de servicii pentru a ajuta afacerile să își atingă obiectivele de marketing și să își crească vizibilitatea.

Rețea Digitală DOOH (indoor)

Rețeaua digitală DOOH (Digital Out-of-Home) a Eko Group oferă promovare pe display-urile și totemurile digitale situate în peste 100 de locații premium. Aceste totemuri digitale reprezintă o platformă revoluționară de publicitate, esențială pentru a atrage atenția și a câștiga loialitatea clienților.

Generare de LEAD-uri cu AI

Eko Group utilizează inteligența artificială pentru a genera lead-uri pentru diverse tipuri de afaceri. Această abordare inovatoare ajută companiile să identifice și să atragă clienți potențiali, crescând astfel eficiența campaniilor de marketing.

Marketing Politic

Serviciile de marketing politic oferite de Eko Group sunt concepute pentru a sprijini campaniile politice, asigurându-se că mesajele ajung la publicul țintă și că impactul campaniilor este maxim.

Promovare Presă (PR)

Eko Group oferă servicii de relații publice și apariții în presă, optimizate pentru SEO, pentru a crește vizibilitatea afacerilor. Aceste servicii includ articole personalizate, fiecare cu un titlu unic, și conținut optimizat pentru a atrage trafic și interes din partea potențialilor clienți.

Închiriere Totemuri 4K

Compania oferă și servicii de închiriere de totemuri 4K pentru publicitate, asigurând vizibilitate maximă în locații strategice. Aceste totemuri sunt ideale pentru campanii publicitare care necesită un impact vizual puternic.

Steaguri Direcționale

Publicitatea prin steaguri direcționale este o altă soluție oferită de Eko Group, ajutând la creșterea vizibilității brandurilor în locații cheie. Aceste steaguri sunt plasate strategic pentru a atrage atenția și a ghida clienții către afacerea dvs.

EkoGroup Vila: Un cadru ideal pentru evenimente corporate

EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un loc ideal pentru organizarea de evenimente corporate de lux. Cu un decor elegant și facilități moderne, EkoGroup Vila poate găzdui diverse tipuri de evenimente, de la întâlniri de afaceri și conferințe, până la recepții și evenimente de networking.

Invităm companiile să organizeze evenimente corporate de lux la EkoGroup Vila

Dacă sunteți în căutarea unui loc sofisticat și bine echipat pentru evenimentele dvs. corporate, EkoGroup Vila este alegerea perfectă. Invităm companiile să descopere beneficiile organizării de evenimente la această locație de prestigiu. Puteți afla mai multe despre facilitățile și serviciile noastre vizitând EkoGroup Vila sau Eko Group.

Facilități moderne și servicii de top

EkoGroup Vila dispune de toate facilitățile necesare pentru a asigura succesul evenimentelor dvs. corporate. Sala de conferințe este echipată cu tehnologie de ultimă generație, iar spațiile de întâlnire sunt amenajate pentru a oferi confort și eficiență. De asemenea, personalul nostru dedicat este pregătit să ofere suport și asistență pentru orice nevoie.

Un loc plin de istorie și rafinament

Organizarea evenimentelor la EkoGroup Vila nu înseamnă doar utilizarea unui spațiu modern și funcțional, ci și valorificarea unui loc plin de istorie și eleganță. Vila păstrează farmecul arhitectural al perioadei interbelice, combinat cu facilități moderne, oferind un cadru deosebit pentru orice eveniment.

Rezervați acum EkoGroup Vila pentru evenimentele dvs.

Nu ratați ocazia de a organiza evenimente corporate într-o locație deosebită. Pentru rezervări și informații suplimentare, vizitați EkoGroup Vila sau contactați-ne prin Eko Group. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să planificați și să desfășurați evenimente de succes.

Testimoniale de la clienți mulțumiți

Eko Group este recunoscut pentru serviciile sale de calitate și pentru angajamentul față de clienți. Iată câteva testimoniale de la clienți mulțumiți:

Mircea Miculescu, CEO

“Colaborând cu Eko Group de-a lungul anilor, am fost mereu impresionat de profesionalismul și dedicarea lor. Serviciile lor de publicitate outdoor au transformat complet vizibilitatea afacerii mele în București.”

Daniel Vaida, CEO

“Eko Group nu este doar o companie de publicitate, este un partener de încredere. Valorile lor, precum responsabilitatea și onestitatea, se reflectă în fiecare proiect pe care îl realizează.”

Larisa Panait, Marketing Manager

“Eko Group a transformat complet modul în care ne promovăm afacerea. Publicitatea lor outdoor prin steagurile direcționale a avut un impact imens asupra vizibilității brandului nostru.”

Radu Mihaiescu, CEO

“Eko Group înțelege cu adevărat nevoile afacerilor moderne. Serviciile lor personalizate m-au ajutat să ajung exact la publicul țintă pe care mi-l doream.”

Andrei Sultan Vasile, CEO

“Am fost impresionată de cât de flexibili și adaptabili sunt cei de la Eko Group. Ei au găsit soluția perfectă pentru afacerea mea, chiar și cu un buget limitat.”

EkoGroup Vila: Un mediu de lucru inspirat și susținut

EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un mediu de lucru care promovează inovația și colaborarea. Echipa Eko Group, condusă de Eduard Petrescu, CEO-ul companiei, pune accent pe dezvoltarea profesională și personală a angajaților, creând un mediu de lucru pozitiv și susținător.

Eduard Petrescu, CEO

“La Eko Group, fiecare angajat este valoros și contribuie semnificativ la realizările noastre. Recunoaștem și apreciem diversitatea de talente și dedicarea fiecăruia. Investim în dezvoltarea profesională și personală, creând un mediu de lucru pozitiv și susținător. Succesul nostru se bazează pe colaborarea strânsă, inovație și integritate, iar angajații noștri sunt piatra de temelie a acestei filosofii. Ei sunt cei care ne ajută să ne atingem obiectivele și să ne depășim așteptările, zi de zi.”

Ciprian Petrescu, Managing Partner

“EkoGroup Vila oferă un mediu de lucru care inspiră și motivează. Spațiile noastre moderne și elegante sunt concepute pentru a susține productivitatea și creativitatea echipei noastre.”

Monica Badea, Director Vânzări

“Facilitățile de la EkoGroup Vila sunt de top. Fie că este vorba de sala de conferințe, spațiile de întâlnire sau zonele de relaxare, toate sunt amenajate pentru a oferi confort și eficiență maximă.”

Invităm companiile să descopere EkoGroup Vila

Dacă sunteți în căutarea unui loc ideal pentru evenimente corporate, EkoGroup Vila este alegerea perfectă. Cu o locație de prestigiu pe strada Polonă nr.19, sector 1, și facilități moderne, EkoGroup Vila oferă un cadru elegant și rafinat pentru orice tip de eveniment.

Pentru mai multe informații și rezervări, vizitați EkoGroup Vila sau Eko Group. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să organizați evenimente de succes și să beneficiați de toate avantajele pe care le oferă EkoGroup Vila.

În concluzie, EkoGroup Vila reprezintă o nouă eră pentru această clădire istorică, transformându-se într-un hub modern pentru afaceri și evenimente corporate. Cu servicii de top și o echipă dedicată, EkoGroup Vila este locul ideal pentru companii care doresc să își desfășoare activitățile într-un mediu elegant și profesionist. Nu ratați ocazia de a descoperi toate beneficiile pe care le oferă EkoGroup Vila și să vă alăturați companiilor care au ales deja această locație de prestigiu pentru evenimentele lor corporate.

 

Articole Recente