Asta e suma reală: Câți bani a primit Andreea Moromete pentru participarea la Survivor. Mulți români nu câștigă atât nici în câțiva ani

Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor România, în ediția difuzată miercuri, 10 mai 2023.

Fosta Războinică a primit pentru fiecare săptămână, în care a îndurat condițiile dure de la Survivor România 2023, peste 1.000 de euro.

Ea a rezistat mai bine de patru luni în competiție, ceea ce înseamnă că s-a ales cu o sumă considerabilă în urma participării la Survivor.

Câți bani a câștigat Andreea Moromete la Survivor România 2023

Andreea Moromete se numără printre concurenții care au rezistat cel ami mult în jungla din Republica Dominicană. Fosta războinică a părăsit competiția, deși putea să se salveze. Ea deținea simbolul imunității ascunse, pe care a decis să nu-l folosească în favoarea sa, ci să-l dea mai departe prietenei ei, Alexandra Porkolab.

Tânăra a plecat mai bogată de la Survivor.

Ea a fost răsplătită cu 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla dominicană. Un simplu calcul ne arată că Andreea a primit 27.000 de euro pentru participarea la Surivor. Un român de rând nu câștigă atâția bani nici în câțiva ani.

Nici publicul de acasă și nici concurenții rămași în competiție nu au înțeles alegerea făcută de Andreea Moromete.

Cu toții se așteptau ca tânăra să folosească în favoarea ei simbolul imunității ascunse.

Unii sunt de părere că pe bilețelul respectiv nu scria că Moromete poate să dea mai departe simbolul imunității și că decizia ar fi fost aprobată doar de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la PRO TV. Fanii show-ului consideră că regulile au fost schimbate chiar în ultimele momente, lucru cu care ei nu sunt de acord.

Treaba e că nu scria în bilețel că poate să transfere simbolul. Ea practic doar a venit cu o propunere de a adăuga o regulă în ceea ce privește simbolul și a fost aprobată de Domnul Dan. Deci, practic, producția și Domnul Dan au schimbat regulile în câteva secunde.”, a scris un internaut, pe pagina oficială de Facebook – Survivor România 2023.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *