Cine este tânăra care a murit în lacul Snagov, după ce a căzut de pe skijet. Ramona avea 27 de ani / FOTO

Cine este tânăra care a murit vineri seară în lacul Snagov, după ce a căzut de pe skijet. Ramona avea 27 de ani. Cu ce se ocupa și ce mesaj dureros a transmis mătușa ei, la scurt timp după ce aflat vestea tristă.

Ramona a avut parte de un sfârșit tragic. La vârsta de 27 de ani, tânăra s-a stins din viață, după ce a căzut de pe skijet în lacul Snagov. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Cine este tânăra care a murit în lacul Snagov

Tânăra nici nu se gândea că de la distracție se poate ajunge la așa ceva. Ramona a mers la o petrecere alături de mai mulți prieteni și a mers alături de o altă tânără să se plimbe cu skijetul, chiar dacă nu purtau vesta de salvare.

Prietena Ramonei a fost mai norocoasă. Femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost salvată. Din păcate, pentru tânăra de 27 de ani a fost prea târziu. Ulterior, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Potrivit primelor informații, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor din culpă. Autoritățile se ocupă în continuare de cercetarea acestui caz trist. Tânăra era proprietara unei agenții de recrutare.

Trupul neînsuflețit al Ramonei a fost găsit de scafandrii la o adâncime de șapte metri. Salvatorii au căutat-o pe tânără mai bine de trei ore.

Ce mesaj a transmis mătușa Ramonei
Familia Ramonei este devastată de durere din cauza pierderii. Mătușa tinerei a transmis un mesaj dureros de adio în memoria acesteia. Femeia îi este recunoscătoare acesteia pentru tot.

„Frumoasa si deștepta mea nepoțică nu mai e! S-a dus la îngeri! Ea a fost motivul pentru care m-am apucat de meseria pe care o am acum…si ea a fost printre primii mei elevi…O voce superba si o minune de om. Drum bun minunata mea ! Drum bun!”, a spus mătușa Ramonei, potrivit Antena 3 CNN.

Toți apropiații Ramonei au fost șocați. Vestea decesului tinerei a venit ca un fulger pentru toți cei ce au cunoscut-o și apreciat-o. Ea va rămâne numai o amintire în sufletele tuturor. Familia ei trece prin momente foarte grele din caza pierderii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *