Copiii Andreei Esca, Alexia Eram (22 De Ani) Și Aris Eram (19 Ani), Au Semnat Un Contract Cu Antena 1

Copiii Andreei Esca, Alexia Eram (22 de ani) și Aris Eram (19 ani), au semnat un contract cu Antena 1 pentru a participa în emisiunea America Express 2024. Aceasta este o veste interesantă, deoarece aceștia vor concura într-un show care face concurență directă postului de televiziune unde lucrează mama lor, Andreea Esca.

Printre alte vedete care au semnat pentru a participa în America Express 2023 se numără Tavi Clonda și Gabriela Cristea, Roxana Ciuhulescu și soțul său, Silviu Bulugioiu.

Alexia și Aris Eram sunt pregătiți să facă față provocărilor emisiunii și au șanse mari să obțină succes, având deja avantaje în concurs. Aris este student în Barcelona și vorbește fluent spaniola, iar Alexia este iubita lui Mario Fresh, care a participat în 2020, alături de Alex Velea, în același show. Astfel, copiii lui Andreea Esca au deja un avantaj în acest concurs.

Emisiunea America Express 2024 va fi filmată în diverse locații din America de Sud. Conform declarațiilor producătoarei emisiunii, Mona Segall, sezonul următor va fi filmat în Columbia, în sudul țării, spre Bolivia, Ecuador și Argentina. Aceste destinații vor aduce noi provocări și aventuri pentru concurenți.

În ceea ce privește câștigătorul sezonului, Mona Segall a menționat că este puțin probabil ca cineva să dezvăluie acest lucru, deoarece toți participanții semnează contracte de confidențialitate.

Nici măcar mama Monei Segall nu este informată cu privire la câștigător până când momentul respectiv nu este difuzat la televizor. Chiar și în fața speculațiilor și zvonurilor, echipa emisiunii America Express își menține secretul și bucuria de a dezvălui câștigătorul în cadrul emisiunii, în modul și momentul potrivit.

Astfel, participarea copiilor Andreei Esca în America Express 2024 aduce o doză de interes și suspans, iar fanii emisiunii vor aștepta cu nerăbdare să vadă cum se descurcă în competiție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *