Dana Budeanu vrea să se interzică telefoanele mobile în școli

Dana Budeanu, cunoscută pentru stilul său direct și ferm, a câștigat apreciere pe internet după ce a oferit o serie de sugestii președintelui Klaus Iohannis și ministrului Educației, Ligia Deca, despre cum ar trebui implementată o reformă reală în sistemul de învățământ. Budeanu a abordat subiectul tragic al evenimentelor recente din Serbia, în care un copil a ucis mai mulți colegi, profesori și paznici cu o armă de foc.

 

Mama și stilista Dana Budeanu a subliniat importanța încurajării copiilor să renunțe la dispozitivele electronice și să se implice mai mult în lumea reală. Ea a declarat că interzicerea telefoanelor mobile și a accesului nelimitat la internet în școli ar elimina 80% din probleme. În plus, Budeanu a sugerat implementarea unor uniforme școlare și închiderea porților școlii la ora 8:30, precum și instalarea camerelor de supraveghere în clase și pe holuri, cu excepția băilor.

 

Budeanu a criticat puternic ministrul Educației, Ligia Deca, pe care o consideră incompetentă. Ea a cerut o schimbare de urgență în conducerea ministerului sau implementarea unor reguli stricte pentru a salva școala românească și noua generație. Stilista a subliniat importanța aplicării unor reguli și amenzi în cazul nerespectării acestora și a menționat că toate marile națiuni și imperii au civilizat lumea prin forță și disciplină.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *