Doliu imens în România 👇 A MURIT ACUM

Tragedie fără margini pentru o familie din Capitală! Un medic, în vârstă de 59 de ani, de la Maternitatea Polizu și-a pus capăt zilelor cu un pistol de tip airsoft cu bile de cauciuc. Cea care a dat alarma la 112 a fost chiar fiica medicului, care l-a găsit pe acesta în locuința lui.

Femeia a chemat imediat ajutoare, acesta fiind transportat la spital. Bărbatul a fost operat de urgență, însă toate eforturile medicilor de a-i salva viața au fost în zadar, fiindu-i declarat decesul.

De precizat este că, Nicușor Brănescu s-ar fi luptat cu depresia, asta după ce pierduse o pacientă, a cărei viață nu a mai putut să o salveze.

Se pare că bărbatul urma chiar și un tratament pentru combaterea afecțiunii și de ceva timp nu mai consultase alți pacienți.

Colegiul Medicilor din România a transmis un mesaj, în semn de omagiu, pentru medicul Brănescu, decesul bărbatului lăsând un gol imens în sufletele celor ce l-au cunoscut.

” Cu inimile îndurerate, transmitem cele mai profunde condoleanțe pentru pierderea Dr. Nicușor Brănescu.

Suntem profund marcați de această veste tristă și ne unim în durerea familiei și a apropiaților în aceste momente de tristețe și grea încercare.Cuvintele pot părea neputincioase în fața unei pierderi atât de mari.

Dr. Nicușor Brănescu a fost o persoană extraordinară, dedicată profesiei medicale și iubită de pacienți și colegi deopotrivă.

Contribuția și eforturile sale în comunitatea medicală vor rămâne întotdeauna vii în amintirea noastră.În calitate de medic a fost o sursă de inspirație pentru mulți, salvând vieți și aducând alinare celor aflați în suferință”, se arată în mesajul postat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *