Florin Calinescu s-a retras din televiziune si de cum vrea o viata linistita si simpla la tara , dar stai sa vezi cum arata conacul in care a hotarat sa isi petreaca batranetea

Florin Călinescu, cunoscutul actor și jurat la show-ul „Românii au talent”, și-a închis restaurantul din București și s-a retras în casa sa din comuna Băbana, județul Argeș, unde deține o fermă impresionantă. În perioadele în care are timp liber, acesta se bucură de liniștea și frumusețea vieții la țară.

 

Originar din Timișoara, Florin Călinescu muncește în București, dar locuiește la 135 km de Capitală, în comuna Băbana, locul de baștină al părinților săi. Actorul a renunțat la afacerea sa din București, un restaurant pe care l-a închis în cele din urmă, și s-a dedicat vieții la țară.

 

 

Gospodăria sa abundă în animale și păsări de curte: 83 de găini, 5 porci de Bazna, 42 de bibilici, 9 gâște și patru câini. Florin Călinescu își amintește cu nostalgie de copilăria petrecută în această zonă și de timpurile în care copiii se jucau afară în loc să stea în fața ecranelor.

 

Actorul apreciază și simplitatea vieții la țară, reflectând asupra timpurilor în care străbunicii săi trăiau fără bani și fără să știe ce înseamnă un spital. Aceștia își făceau singuri aproape tot ce le trebuia din lână, cânepă, in, piele, lemn și lut. Farmacia era în spatele casei, unde bătrâna aduna plante medicinale din pădure și de pe câmp.

Pe lângă activitatea de jurat la „Românii au talent”, Florin Călinescu se bucură de viața la țară și de gospodăria sa. Acesta se implică în activitățile casnice și, recent, a postat pe rețelele sociale fotografii cu pâinea scoasă din cuptor, demonstrând că și-a însușit abilitățile în bucătărie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *