Mister total în jurul cazului copilului, în vârstă de 3 ani, din Agriș, județul Satu Mare. A murit, miercuri, după ce s-a simțit rău la grădiniţă. A fost ultima lui zi la grădiniță și ultima zi când a fost strâns în brațe, în viață, de mama sa. În timp ce se afla la grădiniță, micuțul a început să se simtă rău și să vomite, iar educatoarea a sunat de urgență mama copilului să vină să-l ia acasă. Când a ajuns la grădiniță, femeia l-a găsit inconștient. Chiar dacă au fost făcute manevre de resuscitare. A sunat disperată la 112 și a pornit către Satu Mare în întâmpinarea SMURD-ului. Din păcate pentru copil a fost prea târziu. Inima lui micuță s-a oprit pentru totdeauna, informează reporterul. Mașina cu care îl transporta pe copil și echipajul SMURD s-au întâlnit în fața Liceului Economic din municipiul Satu Mare, unde copilul a fost preluat de echipaj. Copilul se afla în stop cardio-respirator în momentul în care a fost preluat de echipajul SMURD. Aceștia l-au resuscitat pe copil timp de 50 de minute, însă copilul nu a mai putut fi salvat. La grădinița unde învață aproximativ 20 de copii, se afla o asistentă și chiar educatoarea are studii în domeniu, după cum susține primarul din Agriș. Chiar și așa, băiețelul nu a mai putut fi salvat. Mama chiar spunea zilele trecute că micuțul de 3 ani nu a fost niciodată răcit în scurta lui viață. Pe lângă băiețelul mort, familia mai are trei copii. Cel mai mare dintre ei are 20 de ani. Poliţiştii au deschis o anchetă, dar afirmă că nu există suspiciuni în acest caz. „La data de 26 aprilie, în jurul orelor 14.30, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de către Spitalul Judeţean Satu Mare despre decesul unui minor. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că unui minor de 3 ani, domiciliat în localitatea Agriş, în timp ce se afla în incinta grădiniţei din aceeaşi localitate, i s-ar fi făcut rău. Minorul a fost preluat de către un echipaj de ambulanţă, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, s-a constatat decesul acestuia”, au transmis, miercuri, reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, citați de news.ro. Trupul neînsufleţit a fost depus la Morga Spitalului Satu Mare, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauza exactă a decesului. Potrivit IPJ Satu Mare, nu sunt suspiciuni în acest caz, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. ,,La momentul preluării copilului de către echipajul SMURD, acesta nu prezenta semne vitale. S-a instituit imediat protocolul de resuscitare timp de 45 minute, însă fără răspuns, fiind declarat decesul la ora 14 și 10 minute. Copilul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe conform protocolului premergător depunerii acestuia la Prosectură”, a declarat Rodica Iohan, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Deocamdată, nu se cunosc antecedentele medicale ale copilului. Părinții se află, în acest moment, în stare de șoc. Navigare în articole

Dana Deac este fără doar și poate una dintre cele mai puternice femei, cel puțin dintre persoanele publice, vedeta a trecut prin momente dificile, după ce a aflat că suferă de o boală foarte gravă. .

A luptat timp de zece ani cu cancerul la sân și o face în continuare, cu voință, curaj și speranța că totul va fi bine.

Acum, Dana Deac a renuțat la televiziune și lucrează pentru o fundație înființată de o companie de telecomunicații. În paralel, ea reprezintă interesele pacienților din oncologie și încearcă să aprobe prin intermediul

Parlamentului European un set de standarde comune și reglementări care să șteargă discrepanțele în tratamentele oncologice și inegalității în medicina oncologică în statele din cadrul UE.

Cancerul a recidivat de cinci ori

Dana Deac se luptă cu cancerul de ceva vreme, iar necruţătoarea boală i-a recidivat de cinci ori până acum. A fost internată la un spital din Turcia, unde i s-a administrat iod radioactiv i131 şi unde a stat izolată total într-un buncăr timp de 10 zile, cât a durat tratamentul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *