O fetiță de doar 3 ani din Cluj a murit după ce s-a înecat cu mâncare. Copila și-a dat ultima suflare în brațele medicilor

O fetiță de doar 3 ani din Cluj a murit după ce s-a înecat cu mâncare. Copila și-a dat ultima suflare în brațele medicilor

Tragedie în Cluj! Un copil de doar 3 ani a sfârșit în brațele medicilor după c e s-ar fi înecat. Realitatea ar fi, de fapt, alta.

Un copil în vârstă de doar 3 ani a murit după ce s-a înecat cu mâncare.

Victima este o fetiță din Săvădisia.
La locul incidentului au intervenit două echipaje SMURD. În ciuda efortului medicilor, fetița a murit. Ea fusese resuscitată zeci de minute. Copila ar fi murit, de fpat, după ce ar fi căzut într-o groapă cu apă pe care i-o săpaseră părinții ei.

Fetița a murit în brațele medicilor

Angajații ISU Cluj au intervenit, în cursul serii de luni, la un copil de 3 ani din comuna Săvăsidia care s-ar fi înecat cu mâncare. Intervenția a avut loc în localitatea Finișel, comuna Săvăsădia. Copilul de trei ani s-ar fi înecat cu un bol alimentar.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă mobilă, dar și un elicopter SMURD. Echipajele medicale sosite la fața locului i-au aplicat minorului manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Împrejurările în care s-a produs evenimentul vor fi cercetate de organele abilitate.

Un copil de 12 ani, accidentat de un șofer drogat în Târgoviște

Un copil în vârstă de 12 ani a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla un șofer de 28 de ani care era drogat. Totul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, în Târgoviște.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, pe strada Laminorului, un pieton în vârstă de 12 ani, din Târgoviște, a fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani.

„În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, pe str. Laminorului, un pieton, de 12 ani, din Târgoviște, ar fi fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani. Pietonul a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Totodată, conducătorul auto a prezentat un rezultat preliminar pozitiv pentru consumul unor substanțe psihoactive. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier” , a precizat IPJ Dâmbovița.

Potrivit anchetatorilor, în urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *