S-a aflat acum ce s-a întâmplat cu marele actor Romică Țociu – anunțul serii.

Antena 1 deja a început pregătirile pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului America Express, având în vedere că primul s-a bucurat de un succes răsunător. Deja se speculează intens în legătură cu cine va participa în competiție anul viitor.

Romică Țociu va participa la America Express 2024 alături de fiica sa, Daria

Printre vedetele care vor pleca în America Latină în 2024 se numără și Romică Țociu, care deja a semnat contractul cu Antena 1. Mai mult, celebrul actor va participa alături de o femeie cu 40 de ani mai tânără decât el. Este vorba despre fiica sa, Daria. Aceasta a participat întrecut la mai multe reality show-uri, însă niciunul ca America Express, unde limitele vor fi împinse la maximum, iar concurenții filmați aproape non-stop.

În cadrul acestei competiții, concurenții vor petrece câteva luni intense în America Latină, iar zonele pe care le vor explora nu vor fi mai sigure decât cele din primul sezon. Cu toate acestea, Romică Țociu nu a ezitat să accepte provocarea.

În ce țări se va filma sezonul 2 America Express?

Despre ce țări este însă vorba? Potrivit producătorului Mona Segall, în 2024, reality show-ul se va filma în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina, dar s-ar putea schimba. Cât despre o emisiune de acest gen făcută în Africa, aceasta a spus că ar fi imposibil din cauza numeroaselor zone fără drumuri.

„Următorul sezon va fi tot America Express. Sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina. S-ar putea să se mai schimbe, dar cam astea ar fi. Nu se va filma niciodată în Africa, pentru că ne-ar fi imposibil să acoperim orele de filmare. Sunt multe locuri în care nu există şosele, se pune problema cum ajungi dintr-o parte în alta. ar fi prea complicat”, a spus Mona Segall, invitată în podcastul lui Mihai Morar.

Alexia și Aris Eram, printre posibilii participanți

Echipele care vor participa în al doilea sezon America Express nu au fost încă anunțate oficial. Totuși, printre participanți s-ar afla și Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca, prezentatoarea știrilor PRO TV. Alexia, în vârstă de 22 de ani, este un influencer cunoscut, iar Aris, cu trei ani mai mic decât sora sa, studiază la Barcelona. Acest lucru ar putea constitui un avantaj, deoarece vorbește spaniola.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *